Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@05:21:23 GMT

«نقد رسم الخط عثمان‌طه از قرآن» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۶۹۴۵۵

«نقد رسم الخط عثمان‌طه از قرآن» منتشر شد

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ کتاب «نقد رسم الخط عثمان‌طه از قرآن» به قلم حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی کوشا به نگارش درآمده و نشر سرایی آن را به چاپ رسانده است.

نویسنده در این اثر ضمن اشاره به اهمیت علوم قرآنی و تفاوت آن با معارف قرآن، به گونه مختصر به بیان موضوعات «جمع‌آوری قرآن»، «ابزار تحریر در آن روزگار»، «خط مرسوم عصر پیامبر اکرم(ص)»، «ویژگی‌های مصحف امام امیرالمؤمنین علی(ع)»، «اختلاف مصحف‌ها»، «یکسان‌سازی مصاحف در زمان عثمان»، «جداول رسم الخط قدیم و جدید» و «تأملی در رسم الخط عثمان طه» پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام کوشا در این کتاب بر این نکته تأکید دارد که شایسته است گامی جدی و جدید در ارائه رسم الخط قرآن از سوی کارشناسان حوزوی و دانشگاهی در نظام جمهوری اسلامی ایران برداشته شود تا ایران اسلامی در این عرصه بزرگ فرهنگی نیز استقلال علمی خود را در راستای هر چه باشکوه‌تر حفظ و پاسداشت قرآن کریم و مصونیت آن از هر گونه تحریف جامه عمل پوشاند و رسم الخط قرآن را براساس قواعد و ضوابط دقیق آن با استفاده از خطاطان هنرمند معتبر و زیرنظر شورایی از کارشناسان علوم قرآنی اصلاح کرده و سامان بخشد.

در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است؛ کتاب آسمانی قرآن کریم بی‌هیچ کژی و در نهایت استواری و به دور از هرگونه تحریف از سوی خدای یکتا بر پیامبر اعظم(ص) نازل شده است. اقتضای چنین کتاب بی‌نظیر وحدت‌آفرین جامعه انسانی این است که با رسم الخطی یکدست، قاعده‌مند و بدون تضاد تحریر شود تا تلاوت آن برای تمام طبقات مردم به ویژه نوجوانان آسان‌تر باشد.

مؤلف قرآن‌پژوه این اثر، بیش از صد مورد تضاد رسمالخط عثمان‌طه را نشان داده تا ضرورت اصلاح آن را در راستای ارائه رسم الخطی قاعده‌مند، خوشخوان و خوانا برای همگان به درستی گوشزد کرده باشد.

یادآور می‌شود، کتاب «نقد رسم الخط عثمان‌طه از قرآن» از سوی نشر سرایی با شمارگان هزار نسخه و قیمت 10 هزار تومان روانه بازار نشر شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۹۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران توسط خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد. مهلت ارسال آثار این جایزه تا ۳۱ شهریور است.

سی‌ودومین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با هدف شناسایی و معرفی کتاب‌های ارزشمند در دو حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی، در سه بخش تألیف، ترجمه و تصحیح که برای نخستین‌بار طی سال گذشته میلادی (۲٠۲۳) به زبان‌های گوناگون در کشورهای مختلف (غیر از ایران) چاپ شده است، در بهمن‌ماه ۱۴٠۳ برگزار می‌شود.

دبیرخانه جایزه جهانی کتاب سال از تمام ناشران، پدیدآورندگان و صاحب‌نظران دعوت می‌کند یک نسخه مکتوب از کتاب موردنظر خود را برای شرکت در این دوره از جایزه به نشانی دبیرخانه و نسخه الکترونیک کتاب را نیز به پایگاه الکترونیکی جشنواره به نشانی www.bookaward.ir ارسال کنند.

بر اساس این فراخوان موضوع آثار ارسالی در بخش مطالعات اسلامی شامل کلیات، معارف اسلامی، تاریخ اسلام، رجال، اخلاق، علوم قرآنی، حدیث، ترجمه متون اسلامی، قرآن‌پژوهی و تفسیر، فقه و حقوق اسلامی، علم کلام، فلسفه، تصوف و عرفان، تاریخ علم در اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، اقتصاد اسلامی، هنر و معماری اسلامی، مطالعات اسلامی معاصر و … و در بخش مطالعات ایرانی شامل کلیات، زبان و زبان‌شناسی ایرانی، مردم‌شناسی، تاریخ علم در ایران، شعر و ادب فارسی، تاریخ ایران، هنر و معماری ایرانی، تاریخ و تمدن ایران باستان، ترجمه آثار اندیشمندان ایرانی و… است.

آثار ارسالی باید از ابتکار و خلاقیت در ارائه بینش اسلامی و تحقیقات و مطالعات ایرانی و بهره‌مندی از ارزش فرهنگی درخور توجه و منطبق با معیارهای تحقیقی و پژوهشی و استناد به منابع معتبر و علمی، برخوردار باشند.

تناسب حجم کتاب با محتوا، فصل‌بندی موضوعات، رعایت هماهنگی فصل‌ها و یک‌دستی مطالب، ذکر فهارس فنی، اهتمام به ویراستاری، آرایه مناسب کتاب و نداشتن اغلاط چاپی، رعایت معیارهای اساسی ترجمه در کتاب‌های ترجمه‌شده، رعایت آداب و قواعد تصحیح انتقادی متون به همراه توضیحات و حواشی لازم و ارائه نسخ بدل به حد کافی در کتاب‌های تصحیح‌شده از ویژگی‌های آثار ارسالی است.

کد خبر 6093284 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • امروزه غزه به مساله اول جهان اسلام تبدیل شده است
  • قرآن؛ کتاب زندگی/ قرآن، نور و رحمت و هدایت به سوی خیر و سعادت است
  • تبیین نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در تدوین چند کتاب خلاصه کرد
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد